Tim Mourits – Stagiair biologie

Ik ben Tim Mourits, 19 jaar oud en 2e-jaars student Toegepaste Biologie  aan de Aeres Hogeschool in Almere. Via mijn school ben ik als stagiair terechtgekomen bij EMS Films.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de natuur, zowel planten als dieren. Mijn keuze voor een studie was daarom niet moeilijk. Tijdens mijn middelbare schooltijd is daar de passie voor filmen bij gekomen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in natuurgebieden zoals de Veluwe.

Voor mijn vakanties zoek ik altijd gebieden uit waar ik veel natuur kan filmen. Zo ben ik twee keer naar Costa Rica geweest om de bijzondere dieren en landschappen daar vast te leggen. De filmpjes die ik heb gemaakt upload ik dan op mijn YouTube kanaal.

Bij EMS Films mag ik meewerken aan de nieuwe film Wild Port of Europe. Ik vind het geweldig dat ik deze kans kreeg en zo de combinatie studie en hobby in praktijk kan brengen.

 

Tim Mourits op Youtube

EMS FILMS         VELDKIJKER         DUTCH NATURE FILMS