Sander van den Broek – Geluidsman

Als student Toegepaste Biologie ben ik op zoek gegaan naar een afstudeerstage die mijn passie voor film en natuur ondersteunt. Zo ben ik terecht gekomen bij het project Wild Port of Europe.
 
Ik ben op pad gegaan met audio apparatuur om verschillende geluidsfragmenten op te nemen voor een audiotheek bij de film. Denk bijvoorbeeld aan ambiance opnamen van de locaties in de Rotterdamse havens. Maar ook specifieke dierlijke fragmenten zoals het grazen van Schotse Hooglanders of de verbale dynamiek binnen groepen van kauwen. Alle audio fragmenten samen vormen een essentieel deel van de uiteindelijke soundscape van de film. 
 
Na het afronden van dit project begin ik aan de Film Minor in Amsterdam om wat meer basis ervaring op te doen op het gebied van film.
 
Ik ben in mijn vrije tijd graag bezig met natuurfotografie, zie hier een foto van een White-throated Mountain-gem die ik heb gemaakt in Costa Rica.
 

SAvdBroek.nl