Melvin Kalshoven – Junior cameraman

Van kinds af aan was ik altijd te vinden in de natuur en tot op de dag van vandaag is daar niet veel aan veranderd. Met mijn passie voor cinematografie wil ik verhalen vertellen die een gevoel overbrengen. Voor mij is dat dan ook het voornaamste doel van film maken.

De onderwaterwereld heeft mij de schoonheid van de natuur laten inzien en ik film dan ook graag deze onderwaterwereld. Op jonge leeftijd heb ik diverse PADI-brevetten behaald en in de zomer van 2021 hoop ik mijn GUE Fundamentals te behalen, zodat ik deze kennis kan toepassen tijdens het maken van onderwateropnames.
 
Momenteel ben ik derdejaars student op het Grafisch Lyceum Rotterdam, richting AV-specialist. Voor mijn stage was ik op zoek naar een plek waarin ik veel in de natuur kon zijn. Zo ben ik bij EMS Films en Veldkijker terecht gekomen. Ik vind het prachtig om bij het filmen voor Wild Port of Europe betrokken te zijn. Met mijn sportieve achtergrond en avontuurlijke instelling zal ik de komende tijd voornamelijk in het veld werkzaam zijn, afgewisseld met edit werk en andere werkzaamheden.

 

EMS FILMS         VELDKIJKER         DUTCH NATURE FILMS