Melanie Kutzke – Productieleider

Melanie Kutzke studeerde aan de Rotterdamse Kunstacademie WdKA en heeft ruim 20 jaar in de Maasstad gewerkt als vormgever, kunstdocent en freelance projectcoördinator. Via de Rotterdamse stichting Music Matters werkte zij als coördinator van het stadsbrede scholenprogramma Overal Muziek, een initiatief van de Rotterdamse Muziekcoalitie bestaande uit Codarts, de Doelen, Music Matters, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, SKVR, Grounds en KCR.

Sinds 2015 werkt zij samen met partner Willem Berents onder de naam Veldkijker.

Voor Wild Port of Europe coördineert zij de dagelijkse planning voor het veldwerk en onderhoudt zij de contacten met de diverse partners over allerlei praktische en communicatieve zaken rondom het filmproject. Zij is aanspreekpunt voor pers- en beeldaanvragen. Met Ignas van Schaick werkt zij nauw samen op de grote lijnen van de partnerships, fondsenwerving en marketing.

Natuurbeleving is Melanies grote passie, voortkomend uit haar jeugd in de Duitse Schwarzwald. In het filmproject Wild Port of Europe over haven- en industrienatuur komen deze passie en haar verbondenheid met de Maasstad op bijzondere wijze bij elkaar.

Veldkijker.nl

EMS FILMS         VELDKIJKER         DUTCH NATURE FILMS