Max van Gils – Cameraman

Met een voorliefde voor natuur en passie voor videografie ben ik gedreven om natuur zo indrukwekkend mogelijk in beeld te brengen. In Rotterdam ben ik aan het Grafisch Lyceum afgestudeerd als AV-vormgever. Tijdens deze studie raakte ik betrokken bij De Wilde Stad als één van de cameramannen.

Om mijn ambities als natuur videograaf meer kracht bij te zetten heb ik ervoor gekozen om de ecologische studie Eco&Wildlife aan het Helicon College Velp te volgen. Dit geeft mij inzicht in de complexiteit van natuur en laat mij beter begrijpen wat ik film. Dit in combinatie met een oog voor detail maakt mij een meerwaarde voor het team.

Naast mijn studie en werkzaamheden voor Wild Port of Europe, werk ik als videograaf in de professionele wielerwereld voor onder andere BEAT Cycling Club. Als ik dan nog een klein gaatje vrije tijd weet te vinden, spring ik ook zelf graag op de racefiets of bind ik mijn wandelschoenen onder om de natuur van binnen- en buitenland te ontdekken.

Max van Gils op Instagram