Marcel de Visser – Scout

Marcel de Visser, woonachtig te Rozenburg en sinds 1995 werkzaam bij Vopak als Senior Process Controller, is vanaf jonge leeftijd nieuwsgierig gemaakt voor de natuur. Graag gaat hij met zijn vriendin er op uit om een vogelobservatiehut te bezoeken, of een wandeling te maken.

Een andere hobby is fotograferen in de ruimste zin van het woord. De haven en natuur genieten wel zijn voorkeur. Altijd hopen op dat ene bijzondere moment.

Zijn passie voor natuur in combinatie met fotograferen werd opgemerkt. Namens Vopak, een van de partners van Wild Port of Europe, is hij gevraagd om samen met andere collega’s een bijdrage te leveren. Dit is begonnen met waarnemen van natuur tijdens zijn werk.

Momenteel plaatst hij cameravallen wat kan worden gezien als vooronderzoek. Dit veldwerk levert waardevolle informatie op voor het filmteam. Om een klein stukje input te leveren aan dit fantastische project in combinatie met zijn hobby is geweldig, het hele plaatje is compleet als bijvoorbeeld ook anderen in natuur geïnteresseerd raken.

Marcel de Visser op Facebook